Koliikki

Vyöhyketerapia koliikin hoitoon

Mother with babyVyöhyketerapiaa käytetään vastasyntyneiden itkuisuuden, vatsakipujen ja koliikkioireiden hoitamiseen. Koko kehon vyöhyketerapia on lääkkeetön ja turvallinen hoito pienen lapsen vaivoihin. Vauva hierotaan lempeästi päästä varpaisiin öljyn kera, eikä hoito tuota vauvalle kipua. Hoito tehdään vauvan sietokyvyn mukaan- mitä pienempi vauva, sen lyhyemmän ajan hän tarvitsee.

Kiireettömän koliikkihoidon aikana vauvaa voi syöttää, tai vaihtaa tarvittaessa vaipat. Mitään etukäteisvalmisteluja ei siis tarvita. Vauvantailla on miellyttävät tilat sekä vauvan hoitoon, että imettämiseen. Hoito kestää noin 30 minuuttia, mutta kokonaisaikaa varataan aina 45-60min. Hoidon teho näkyy useita tunteja/päiviä hoidon jälkeen.

Hoitokertojen määrä on yksilöllinen. Joskus jo yksi hoitokerta auttaa. Yleensä hoitoja tarvitaan 3-6 kertaa, ja ne tehdään muutaman päivän välein. Vauvahieronnan rentouttava vaikutus näkyy vauvan koko olemuksessa, ja vatsavaivat häviävät. Vauvantailla saat hoitojen ohella monipuoliset ohjeet vauvan käsittelyyn, hoivaan ja ruokkimiseen. Saat kotihoitoon perusteellisen opastuksen ja kuvalliset ohjeet. Imuote ja imetysasennot tarkastetaan tarvittaessa ja saat neuvoja niiden korjaamiseen.

Lasten korvatulehdusten, ruokahaluttomuuden, käsittelyarkuuden ja itkuisuuden hoidossa on saatu myös hyviä tuloksia. Myös univaikeuksia voi hoitaa kokonaisvaltaisesti vyöhyketerapian avulla. Hinnat ja vapaat ajat näet painamalla alla olevaa ajanvarauspainiketta.

Huom! Rokotusten ja hoidon välillä on hyvä pitää viikon tauko.

Varaa aika