Lapsettomuus

Luontaiset keinot lapsettomuuden hoitoon

Vauvantai on erikoistunut naisten hoitamiseen ravitsemuksen ja vyöhyketerapian keinoin. Kuukautishäiriöt, hedelmättömyys ja lapsettomuushoitojen tukihoidot ovat yleisimpiä syitä tulla vastaanotolle. Ensikäyntiin varataan aina 90 minuuttia, jotta huolelliselle haastattelulle on aikaa.

Ensikäynnillä tehdään hedelmällisyyskartoitus, ravitsemus – ja stressianalyysi, sekä vyöhyketerapia/akupunktiohoito. Saat mukaasi hintaan kuuluvan korva-akupainantasetin sekä kirjalliset ohjeet. Jos sinulla on tutkimustuloksia tai hoitokertomuksia, ota ne mukaasi. Tarvittaessa voidaan tehdään tarkempia laboratoriokokeita hormonitasapainosta (DUTCH-test).  

Vyöhyketerapialla ja ravitsemuksella voidaan tasapainottaa tehokkaasti naisen omaa, luontaista hormonitoimintaa. Lapsettomuusongelmien hoito voidaan aloittaa missä tahansa kuukautiskierron vaiheessa, tulokset näkyvät joskus jo ensimmäisten käyntien jälkeen. Yleensä hoitoja jatketaan vähintään kolmen kuukauden ajan, ensimmäiset 4 käyntiä viikon välein, sen jälkeen noin kahden viikon välein. Hoitoihin on saatavilla sarjakortti.

Hormonaalisten ongelmien (kuukautishäiriöt, lapsettomuus) hoidossa on saatu hyviä tuloksia. Erilaiset kipu- ja jännitystilat, aineenvaihdunnan häiriöt, uupumus ja stressi helpottuvat hoidon aikana, ja rentoudut nopeasti. Vyöhykkeitä käsitellään öljyn kera jalkateristä, sääristä, käsistä ja korvista. Hoidossa käytetään hieronnan ja painelun lisäksi vyöhykepuikkoja ja tarvittaessa korviin asetettavia painonastoja. Luontaisia keinoja voidaan käyttää myös lapsettomuushoitojen aikana. Vauvantailla saat yksilölliset, tutkimustuloksiin perustuvat ravitsemus- ja lisäravinneohjeet. Myös miehen sperman laatuun vaikuttavat tekijät käydään läpi, ja mies saa omat ravitsemusohjeensa. 

 

Kolme kertaa ”huuhaahoitoa” taisi toimia, nimittäin tein tänään positiivisen raskaustestin :)” Vyöhyketerapia, suosittelemasi rentoutuskeinot, ensikäynti lapsettomuusklinikalla sekä suosittelemiesi tutkimusten jälkeen aloitettu tyroksiinilääkitys oli näköjään lyömätön yhdistelmä.
Ilman tieteellisiä todisteita uskon, että vyöhyketerapiahoidoilla oli
osansa tässä (vaikken luteaalivaiheen pitenemistä ehtinytkään huomata,
kun tulikin jo plussa testiin), iso kiitos siis! Jospa kaikki menisi
hyvin siihen asti, että päästään vauvantain synnytysvalmennukseen 🙂 Nainen, ongelmana lapsettomuus ja lyhyt luteaalivaihe, raskaus kolmannen hoidon jälkeen

Ensimmäiselle käynnilleni Vauvantaille mennessä olin täysin stressitilassa ja peloissani, että vauvan saaminen ei ikinä onnistuisi.”
Olimme yrittäneet tuloksetta ja olin käynyt gynekologilla tutkimuksissa, ja oli todettu, ettei munasolu irronnut. Gynekologin mielestä olisin voinut aloittaa hormonihoidon, mutta halusin vielä yhden kuukauden aikaa yrittää luonnonmukaisin keinoin tulla raskaaksi.
Ensimmäisellä käynnillä vyöhyketerapiassa tehtiin ovulaatiota tukeva hoito, sain ravintolisäohjeet ja katsottiin ruokavalio kuntoon. 
Hoidon lisäksi jutteleminen ammattitaitoisen ja ymmärtävän ihmisen kanssa auttoi saamaan stressitilaani pienemmäksi. Ensimmäisen hoidon jälkeen olo oli jo kevyempi. Enpä olisi ikinä uskonut, että juuri tällä kierrolla tulin vihdoin raskaaksi. Tunnen suurta kiitollisuutta ja onnea. Hoitoja halusin ehdottomasti jatkaa myös raskauden aikana, koska tämä on ehdottomasti mielen ja kehon terapiaa parhaimmillaan! -Nainen 34, ongelmana lapsettomuus ja anovulatoriset kierrot.