Synnytyksen käynnistys

vauva kalvoissaSynnytyksen käynnistys

Aurikuloterapia on nopea, lääkkeetön ja lempeä tapa saada äiti rentoutumaan ennen lähestyvää synnytystä!

Korva-akupunktio eli aurikuloterapia valmistelee kehoasi synnytykseen, kun laskettu aika on saavutettu. Korvaan painetaan pienen pieniä nastoja, jotka pysyvät kiinni teipillä. Steriilisti pakatut nastat asetellaan puhdistettuun korvaan sen mukaan, mikä äidin tilanne on. Lisäksi voidaan käyttää tehosteena vyöhyketerapiaa. Nastat pysyvät paikallaan kolmesta viiteen päivää, jonka jälkeen äiti poistaa ne itse kotona. Nastat laitetaan vain toiseen korvaan, jotta äiti voi nukkua toisella kyljellään hoidon ajan. Korvanastat voidaan uusia toiseen korvaan, mikäli synnytys ei käynnisty ensimmäisen kerran jälkeen. Yleensä äiti saa supistuksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Aurikuloterapia voi auttaa myös univaikeuksiin ja selkäkipuihin.

Hoito sopii rvko 39-40 alkaen terveille äideille. Saat vastaanoton osoitteen varatessasi aikaa. Hinnat ja vapaat ajat näet painamalla alla olevaa ajanvarauspainiketta.

Varaa aika

 

Kokemuksia:

Ennen käyntiä unirytmini oli ihan sekaisin, en saanut öisin nukuttua ja torkuin sitten päivisin. Hoidon jälkeen heti seuraavana yönä unirytmi palautui normaaliksi, olen nukkunut nastat korvassa tosi sikeästi joka yö, enkä ole tarvinnut päiväunia. Vaikea uskoa että olisi ihan sattumaa! Kivuttomia supistuksia ja lantiokipuja on tullut parina viime päivänä enemmän.”

”Noin 24h nastojen laitosta jo pitkään jatkuneet epäsäännölliset supistukset muuttuivat säännöllisiksi, ja vauva syntyi aamulla noin 17 tuntia myöhemmin. Nastat oli paikallaan koko synnytyksen ajan, synnytys eteni reippaasti ja synnytyksen kulkuun ei jouduttu puuttumaan. Poistimme nastat noin 6 tuntia synnytyksen jälkeen. Hyvin sujuneen synnytyksen jälkeen pääsimme kotiin heti seuraavana päivänä!”