Käynnistyshoito

Synnytyksen käynnistys

Vauvantain käynnistelyhoito yhdistää akupunktiota, vyöhyketerapiaa sekä tehokasta korva-akupunktiota.

Käynnistelyhoito valmistelee kehoasi synnytykseen, kun laskettu aika on saavutettu. Korvaan painetaan pienen pieniä nastoja tai kuulia, jotka pysyvät kiinni teipillä. Steriilisti pakatut nastat asetellaan puhdistettuun korvaan sen mukaan, mikä äidin tilanne on. Lisäksi hoidossa käytetään tehosteena vyöhyketerapiaa ja ohuita akupunktioneuloja keholla. Korvanastat pysyvät paikallaan kolmesta viiteen päivää, jonka jälkeen äiti poistaa ne itse kotona. Nastat laitetaan vain toiseen korvaan, jotta äiti voi nukkua toisella kyljellään hoidon ajan. Korvanastat voidaan uusia toiseen korvaan, mikäli synnytys ei käynnisty ensimmäisen kerran jälkeen. Yleensä äiti saa supistuksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Aurikuloterapia voi auttaa myös univaikeuksiin ja selkäkipuihin. 

Vauvantain ainutlaatuinen yhdistelmähoito on nopea, lääkkeetön ja lempeä tapa saada äiti rentoutumaan ennen lähestyvää synnytystä! Hoidon aikana pääsee ihanan lempeään ja rauhoittavaan tilaan, ja keho saa mahdollisuuden supistusten käynnistämiseen. 

Hoito sopii terveille äideille rvko 40 alkaen tai aiemmin, mikäli sinulle on jo määrätty synnytyksen käynnistelyaika sairaalassa. Hinnat ja vapaat ajat näet painamalla alla olevaa ajanvarauspainiketta.

Kokemuksia:

”Ennen käyntiä unirytmini oli ihan sekaisin, en saanut öisin nukuttua ja torkuin sitten päivisin. Hoidon jälkeen heti seuraavana yönä unirytmi palautui normaaliksi, olen nukkunut nastat korvassa tosi sikeästi joka yö, enkä ole tarvinnut päiväunia. Vaikea uskoa että olisi ihan sattumaa! Kivuttomia supistuksia ja lantiokipuja on tullut parina viime päivänä enemmän.”

”Noin 24h nastojen laitosta jo pitkään jatkuneet epäsäännölliset supistukset muuttuivat säännöllisiksi, ja vauva syntyi aamulla noin 17 tuntia myöhemmin. Nastat oli paikallaan koko synnytyksen ajan, synnytys eteni reippaasti ja synnytyksen kulkuun ei jouduttu puuttumaan. Poistimme nastat noin 6 tuntia synnytyksen jälkeen. Hyvin sujuneen synnytyksen jälkeen pääsimme kotiin heti seuraavana päivänä!”

”Moikka!
Hei pakko laittaa viestiä, että kiitos tuhannesti torstain vauvan asentokorjauskerrasta, käynnistelystä ja ”kotiläksyistä”. Tehtiin miehen kanssa niitä ahkerasti to, pe & la. Lauantaina oli jo aamusta selkeesti vauva paremmassa asennossa ja illalla klo 21 alko säännölliset supistukset. Synnytin sunnuntaina 41+0 vähän klo 12 jälkeen meidän kuopuksen toivomusteni mukaan täysin luomusti ammeeseen. 😍😍 äsken vasta poistin akunastat korvasta.”

”Eilinen meni synnyttäessä. Säännölliset supistelut alkoivat aamuyöstä ja vuorokausi akupunktiosta vauva oli maailmassa. Sain kokea luonnolisen käynnistymisen, ja ehdin saada puudutuksen viimeiselle kahdelle tunnille, jotka vietin sairaalassa. Kiitos tehokkaasta käynnistyksestä! Olen varma, että oli akupunktion ansiota, koska niin selvästi tuli jo illalla tiukempia harjoitussupistuksia. Aikaisemmin ei ollut tuntunut missään.”