Synnytysvalmennus ja muut kurssit Tampereella

SynnytysvalmennusTervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen- koe rauhallinen synnytys, voimaantunut äiti ja osallistuva puoliso!

18.8. tai 8.12. klo 10-16

Valmennus on kuuden tunnin kokonaisuus, jossa huomioidaan niin vanhempien, kuin vauvankin tarpeet. Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen. Tämä valmennus on puolisoiden suosikki- opit, mitä voit synnytyksessä tehdä! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi.

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Viimeisen tunnin aikana pohdimme vanhemmuutta, ja saat kätilön parhaat vinkit onnistuneeseen imetykseen ja parisuhteen muutoksiin vauvan syntymän jälkeen. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi. Valmennuksen hinta on 150€/pari, 80€/solo.

Saat valmennuksesta itsellesi mukaan laadukkat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää todella paljon tietoa vanhemmille/tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja sen jälkeen. Valmennus pidetään Tampereen Napapiirillä, Kaalamonaukio 2.

 

Jos haluat napakan, tietopohjaisen ohjauksen synnytykseen, valintasi on lyhyempi, kolmen tunnin kurssi. Sen aikana opit, mitkä hormonit synnytykseen vaikuttavat, miten voit itse ylläpitää sujuvaa synnytystä, miten lääkkeet vaikuttavat ja miten lievität kipua luontaisilla keinoilla. Tämä valmennus ei sisällä pariharjoitteita, vaan on enemmän teoriapohjainen, voimauttava tilaisuus, jossa sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiisi. Valmennus pidetään kuukausittain Tampereen Fiilis Fitnessin tiloissa, Kalevantie 7c, 3.kerros. Valmennuksen hinta on 80€/pari, 50€/solo. Syksyn päivämäärät tulossa pian!

Valmennusten ajankohdat ja paikat löydät varauslinkistä:

Varaa aika

 

 

Et pidä isoista ryhmistä eikä sinulla ole aikaa koko päivää?

Valmentaudu rauhassa kotona tai vastaanotolla! Mikäli et pidä ryhmätilanteista ja toivot henkilökohtaisempaa palvelua sekä ohjausta kädestä pitäen, voit saada valmennuksen yksilöllisenä palveluna vastaanotolla tai kotonasi (kesto n.2h). Valmennus onnistuu myös englanniksi.

Ei aikaa pitkälle valmennukselle tai haluat kerrata tietojasi? Varaa aika Synnytystaidon Perusteet- käynnille. Tunnissa opit perustiedot synnytyksestä, avautumisvaiheen hengitystekniikan, akupisteet supistuskivun lievitykseen ja tehokkaan palleaponnistustekniikan.

Voit käydä luonani synnytyspelkokeskusteluissa, tai tulla tekemään yksityiskohtaisen suunnitelman juuri omannäköistä synnytystäsi varten. Hinnat ja vapaat ajat näet painamalla alla olevaa ajanvarauspainiketta.

Varaa aika

 

Muita kursseja tulossa syksyn 2018 aikana!

GuaSha-kurssi 23.8. tai 5.11. klo 17-19

Opi raskausajan rentoutukseen, synnytyksen käynnistelyyn, supistuskivun lievittämiseen ja maidonnousun edistämiseen sopiva GuaSha-tekniikka! Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva itsehoitomenetelmä on helppo tapa lievittää oloa. Sopii sekä odottajille, että puolisoille! Tulkaa yhdessä tai erikseen, kurssin hinta on 40€/hlö, 60€/pari.

 

Lantion tasapainotus-kurssi 30.8. klo 17-19

Tällä kurssilla opit tuntemaan, missä asennossa vauvasi on kohdussa. Opit tunnistamaan optimaalisen asennon (pää alaspäin) ja erilaisia liikkeitä, joilla lantio tasapainotetaan synnytystä varten. Näillä opeilla saat autettua vauvaa sekä loppuraskaudessa, että synnytyksen aikana asettumaan oikein synnytystä varten! Ota mukaan joogamatto ja muistiinpanovälineet. Kurssi on tarkoitettu odottajille, hinta on 40€/hlö.

 

Imetyksen ABC-kurssi, kuukauden 1. maanantai, 1.10. alkaen klo 9.30-11

Tällä kurssilla opit perusasiat hyvästä imetysasennosta, vauvan imuotteesta ja ensipäivien imetyksestä. Osaat hoitaa nännien haavaumat ja tiehyttukokset. Tunnistat väärän imuotteen, ja opit korjaamaan sen lempeästi. Ota mukaan vauvasi, nukke tai nalle sekä muistiinpanovälineet. Kurssi on tarkoitettu odottajille ja äideille, hinta on 30€/hlö.

Varaa aika

”Kävin raskaana ollessa imetyskurssilla, ja en voi muuta kun kiittää sua❤️ esikoisen imetys kun kariutui neuvolan surkeaan ohjeistukseen johtuen täysin sisäänpäin kääntyneistä rinnanpäistä ja nyt toisen kohdalla pelkäsin samaa. Sain siitä niin paljon irti ja opin uutta! Nyt mun vauva on 7kk ja takana on 6kk täysimetys ja samalla myös luovutin 3kk maitoa Tayssiin yhteensä reilu 30l. Halusin vaan kiittää ja toivottavasti imetyskurssit vielä jatkuvat😍❤️

 

 

Kokemuksia:

”Synnytys meni hyvin ja nopeasti, ja oli kaikin puolin aivan ihana kokemus. Erityiskiitos sinulle neuvoista ja ohjauksesta, uskon että siitä oli todella paljon hyötyä siinä että synnytys meni niin hyvin! Olimme hyvin valmistautuneita ja tavallaan joka vaiheessa ymmärsin mitä on tapahtumassa ja siksi pystyin pysymään suhteellisen rauhallisena kaikista kivuista ja epätoivon hetkistä huolimatta… ponnistuskin meni hyvin, noin 15 min. Synnytin jakkaralla ja uskon että juuri se ponnistustekniikan harjoittelu oli ollut hyödyllistä, koska ponnistus sujui niin luontevasti. Myös äänenkäyttö ja hengitys, se että niitä oli harjoitellut, varmasti auttoi rentoutumaan supistuskipujen aikana.” – Leena T., toinen lapsi

”Hyvä ja havainnollistava esitys, kun jopa insinööri ymmärsi, mitä synnytyksessä tapahtuu! Tämä pitäisi olla pakollinen kaikille!” – Isä, ensimmäinen lapsi

”Valmennus oli hyvä ja positiivinen kokonaisuus, asiat kerrottiin rehellisen oloisesti, mutta pelottelematta… Loistavaa, että kaikki käsiteltiin myös VAUVAN näkökulmasta!” – Isä ja äiti, ensimmäinen lapsi

”Paljon asiaa mitä (kaupungin) synnytysvalmennuksessa ei kerrottu. Hirvittävän hyvä harjoitus miten ponnistetaan. Hyvä kun kerrottiin istukan synnyttämisestäkin, tästäkään ei neuvolan valmennuksessa ollut. Hyviä vinkkejä myös äidin voinnille synnytyksen jälkeen. Joka sentin arvoista!”  – Jaana, ensimmäinen lapsi

”Valmennuksen tyyli oli ihanan rento ja rempseäkin, mutta kuitenkin asiallinen. Oli sellainen olo, että kaikesta saa kysyä. Kyllä tämä live-valmennus syvensi asiaa ja oli todella hyödyllinen!” -Inkeri, ensimmäinen lapsi