Synnytysvalmennus ryhmässä – tai varaa aika yksityiseen valmennukseen!


Tervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen- koe rauhallinen synnytys, voimaantunut äiti ja osallistuva puoliso!  

Ryhmävalmennus on viiden tunnin kokonaisuus, jossa huomioidaan niin vanhempien, kuin vauvankin tarpeet. Valmennus pidetään Tampereella, Fiilis Fitnessin tiloissa, Kalevankatu 7C (tarvittaessa Zoomissa). Tila on iso ja ilmastoitu, turvavälit on mahdollista pitää. Maskipakkoa ei ole. Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen.

Puolisoiden suosikkivalmennus!

Vauvantain valmennus on puolisoiden suosikki- opit, mitä voit synnytyksessä tehdä, kuinka kannattelet ja tuet synnyttäjää! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi. Opitte yhdessä ne keinot, jolla voitte viettää aikaa turvallisesti kotona, ja lähteä sairaalaan vasta synnytyksen ollessa kunnossa käynnissä. Valmennus sopii parhaiten heteropareille. Yksin odottaville ja sateenkaariperheille suosittelen yksityistä valmennusta, jonka saatte ryhmävalmennuksen hinnalla mainitessanne asiasta varauksen yhteydessä. Siihen voit ilmoittautua sivun alaosasta. 

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi.

Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten synnytyksessä tekemäsi valinnat vaikuttavat vauvaasi ja saat keinoja parhaiden valintojen tekemiseen. 

Pariharjoituksia, tietoa ja kotiopiskeluvihkonen

Saat valmennuksesta itsellesi mukaan laadukkaat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää todella paljon tietoa vanhemmille/tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja sen jälkeen. Kaikkia tekniikoita harjoitellaan kätilön ohjauksessa. 

Valmennus on isossa, ilmastoidussa tilassa ja turvavälit onnistuvat. Käsidesiä ja maskeja on saatavilla, mutta maskipakkoa ei ole. Huomioimme turvamääräykset voimassa olevan suosituksen mukaisesti. 

Valmennusajankohdat ja hinta

📍Tampereella, Fiilis Fitnessillä
⏰️ 10-15
🗓14.8., 22.10., 26.11. ja 17.12.
💰 207€/ perhe

Paikka kannattaa varata ajoissa- usein ryhmät täyttyvät jo paria kuukautta etukäteen. Ilmoittautuminen on riskitöntä- mikäli vauva syntyy ennen valmennusta, peruutus on maksuton. Muissa tapauksissa peruutuksen voi tehdä vain lääkärintodistuksella. Ilmoittautuminen on sitova, live-valmennuksen hintaan sisältyy kaikille erityisruokavalioille sopiva tee/kahvitarjoilu.

Vuoden 2022 valmennukset pidetään lähtökohtaisesti live-valmennuksina Tampereen Fiilis Fitnessin tiloissa. Mikäli rajoitukset tai karanteenimääräykset niin vaativat, valmennus siirtyy Zoomiin. Jos valmennusta joudutaan siirtämään sen vuoksi, että lähden hoitamaan synnytystä, se pidetään valmennusta seuraavana lauantaina.


Valmennuksen voit varata alla olevan painikkeen kautta
. Varaa valmennus odottajan nimellä. Valmennuksen hintaan sisältyy puolison tai synnytyskumppanin paikka, mutta häntä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja lisätiedot päivästä.

 

Sisältö:

Synnytyksen fysiologia ja anatomia, synnytyksen käynnistyminen, sairaalaan siirtyminen

Synnytysasennot, akupainanta, puolison rooli avautumisvaiheessa

Omakustanteinen ruokatauko (eväät voi ottaa mukaan, tilata kuljetuksen tai käydä lähiravintoloissa)

Hengitystekniikat, synnytyslaulu, rentoutumisharjoitus, tietoinen kosketus

Sairaalaan lähteminen, sairaalassa toimiminen, kipulääkkeet

Ponnistusvaiheen teoria ja harjoittelu

Vauvan hoito, vanhemmuus, parisuhde ja seksuaalisuus

Synnytyksen Masterclass – tätä et opi mistään muualta!

Antaudu ja rentoudu- tekniikkaa olen opettanut synnytysvalmennuksissani vuosia. 
Se toimii, kun haluat hyvän synnytyskokemuksen ja selviytyä supistuksista. Sitä ovat menestyksekkäästi käyttäneet ne sadat perheet, joita olen valmentanut.

Mutta se on vasta ensimmäinen askelma!

Entä jos synnytys olisikin enemmän, kuin vain supistuksista selviämistä? Entä jos se olisikin energiaräjähdys, luomisvoimasi esiintuova ja elämäsi muuttava kokemus? Miten pääset sille seuraavalle askelmalle, ja mikä ihme se voisi olla? 

Minä kerron sinulle salaisuuden, joka minulle on avattu, sen mikä mahdollistaa kaiken edellä mainitun:

SUPISTUKSEN VASTAVOIMA ON LAAJENTUMINEN!

Kun annat kehosi, tietoisuuden ja energiasi laajentua, supistuksia ei tarvitse vain sietää, vaan ne muuttuvat joksikin aivan muuksi. Koko synnytys muuttaa luonnettaan, kun et supistu vaan laajenet. 

Ja minä osaan opettaa sinulle, kuinka saat sen aikaan. 

Synnytyksen Masterclass alkaa 1.9.2022 klo 18. Tapaamme kolmesti puolentoista tunnin ajan. Pääset vapauttamaan sen sisäisen potentiaalin ja ikiaikaiset kyvyt, mitä sinulle on jo syntymässäsi annettu. 

Lempeät hengitys- ja tietoisuusharjoitukset avaavat sinulle väylän siihen, mikä on kehosi salainen voima. Siihen, miten saadaan aikaan FER ja orgastinen, energeettinen synnytys. Löydät sisäisen kykysi luoda uutta ja osaat käyttää sitä loppuelämäsi ajan.

Tässä valmennuksessa keskitytään kehoyhteyden tunnistamiseen ja luomiseen, kaiken synnytyksessä tapahtuvan sallimiseen, sisäisen voiman ja energian käyttöönottoon ja siihen, miten voit laajemman tietoisuuden avulla jakaa supistusten energiaa kehoosi.

Tämä kurssi on vain uudelleensynnyttäjille tai Vauvantain synnytysvalmennuksen käyneille ensisynnyttäjille. Mukaan otetaan enintään kymmenen synnyttäjää. Kurssi järjestetään jos osallistujia tulee vähintään kolme. Paikka määräytyy osallistujamäärän mukaan. 


📍Tampereella
⏰️ 18-19.30
🗓 Torstaisin 1.9., 8.9. ja 15.8. 
💰 157€ koko kurssi

Tämä kurssi on vain uudelleensynnyttäjille tai Vauvantain synnytysvalmennuksen käyneille ensisynnyttäjille. Mukaan otetaan enintään kymmenen synnyttäjää. Kurssi järjestetään jos osallistujia tulee vähintään kolme. Paikka määräytyy osallistujamäärän mukaan. 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla 25.8. mennessä, silja.seppanen at vauvantai.fi

Et pidä nettivalmennuksista eikä sinulla ole aikaa koko päivää?

Valmentaudu rauhassa kotona tai vastaanotolla!

Mikäli et pidä ryhmätilanteista ja toivot henkilökohtaisempaa palvelua sekä ohjausta kädestä pitäen, voit saada valmennuksen yksilöllisenä palveluna Zoomissa, vastaanotollani tai kotonasi (kesto n.2,5h). Valmennus onnistuu myös englanniksi.

Ei aikaa pitkälle valmennukselle tai haluat vain kerrata tietojasi?

Varaa tunnin aika kätilövastaanotolle. Tunnissa opit perustiedot synnytyksestä, avautumisvaiheen hengitystekniikan, akupisteet supistuskivun lievitykseen ja tehokkaan palleaponnistustekniikan.Voit käydä luonani synnytyspelkokeskusteluissa, tai tulla tekemään yksityiskohtaisen suunnitelman juuri omannäköistä synnytystäsi varten. Hinnat ja vapaat ajat näet painamalla alla olevaa ajanvarauspainiketta.

Kokemuksia:

”Kiitos hyvästä valmennuksesta! Meille taisi sopia jopa paremmin tämä etävalmennus. Jopa hieman skeptinen miehenikin oli positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen, että valmennuksessa kerrottiin, mitä synnytyksessä oikeasti tapahtuu ja miksi asiat tehdään tietyllä tavalla. Itselleni tuli ainakin nyt luottavaisempi olo, kun mies on sisäänajettu samalle aaltopituudelle omien ajatusten kanssa. Sain valmennuksesta toki itsellenikin työkaluja käsitellä tulevaa synnytystä. Oli myös ihana, että valmennuksessa käsiteltiin varhaista vuorovaikutusta ja sen merkitystä. Päivä oli mukavan rento ja antoisa. Kiitos vielä!” – Äiti, ensimmäinen lapsi

”Kiitos Silja valmennuksesta tänään! Oli meidän mielestä erinomainen ja onnistui tosi hyvin näin Zoominakin, itseasiassa tää oli musta paras Zoom-kokemus tämän vuoden aikana! Iso kiitos! Mun mies myös koko saavansa ison hyödyn sun valmennuksesta ja sanoi että sai mukavan konkreettisia vinkkejä siinä miten voi olla avuksi tukihenkilönä.” Äiti, toinen lapsi

”Synnytys meni hyvin ja nopeasti, ja oli kaikin puolin aivan ihana kokemus. Erityiskiitos sinulle neuvoista ja ohjauksesta, uskon että siitä oli todella paljon hyötyä siinä että synnytys meni niin hyvin! Olimme hyvin valmistautuneita ja tavallaan joka vaiheessa ymmärsin mitä on tapahtumassa ja siksi pystyin pysymään suhteellisen rauhallisena kaikista kivuista ja epätoivon hetkistä huolimatta… ponnistuskin meni hyvin, noin 15 min. Synnytin jakkaralla ja uskon että juuri se ponnistustekniikan harjoittelu oli ollut hyödyllistä, koska ponnistus sujui niin luontevasti. Myös äänenkäyttö ja hengitys, se että niitä oli harjoitellut, varmasti auttoi rentoutumaan supistuskipujen aikana.” – Leena T., toinen lapsi

”Moikka Silja! Kiitos vielä kun sain osallistua kurssillesi kesällä! Synnytin viikko sitten tyttäremme juuri niin eheyttävällä ja toivomallani tavalla- synnytys kesti 5h ja lopputulos oli lääkkeetön synnytys ammeessa guashaa, tensiä, akukampoja ja akupainantaa hyväksikäyttäen. Yllätyksekseni käytin ilokaasua ammeessa avautumis- ja ponnistusvaiheessa! Vesi oli niin lempeää ja parasta oli etten tällä kertaa maannut sängyssä missään vaiheessa synnytystä. Vältyin repeämiltä ja vuotokin on ollut minimaalista ekaan synnytykseen verrattuna.

Uskon, että olin hyvin valmistautunut ja tällä kertaa uskalsin antautua olotilaani. Tiedostin kaiken. Mies kehui kuinka olin ollut ihan omassa kuplassani ja hoidin homman hienosti. 50shades of pain kuvaa minusta vikojen senttien avautumista ja ponnistusta. Itkin, nyyhkytin, anelin, huusin, ulvoin, melkein nauroin kivusta! Kiitos siis vielä kovasti kurssista. Suosittelen sitä ja sinua jatkossakin.” – Äiti, toinen lapsi

”Hyvä ja havainnollistava esitys, kun jopa insinööri ymmärsi, mitä synnytyksessä tapahtuu! Tämä pitäisi olla pakollinen kaikille!” – Isä, ensimmäinen lapsi

”Valmennus oli hyvä ja positiivinen kokonaisuus, asiat kerrottiin rehellisen oloisesti, mutta pelottelematta… Loistavaa, että kaikki käsiteltiin myös VAUVAN näkökulmasta! Isä sai oman, tärkeän roolinsa, ja hänet kohdattiin yhtä tärkeänä kuin äiti.” – Isä ja äiti, ensimmäinen lapsi

”Paljon asiaa mitä (kaupungin) synnytysvalmennuksessa ei kerrottu. Hirvittävän hyvä harjoitus miten ponnistetaan. Hyvä kun kerrottiin istukan synnyttämisestäkin. Hyviä vinkkejä myös äidin voinnille synnytyksen jälkeen. Joka sentin arvoista!”  – Jaana, ensimmäinen lapsi

”Valmennuksen tyyli oli ihanan rento ja rempseäkin, mutta kuitenkin asiallinen. Oli sellainen olo, että kaikesta saa kysyä. Kyllä tämä valmennus syvensi asiaa ja oli todella hyödyllinen!” -Inkeri, ensimmäinen lapsi