Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia lapsettomuuden hoidossa

raskaus

Vauvantai on erikoistunut naisen hoitamiseen vyöhyketerapian keinoin. Kuukautishäiriöt, lapsettomuus, raskauden ajan vaivat ja yliaikaisuus ovat yleisimpiä syitä tulla vastaanotolle. Ensikäyntiin varataan aina 90 minuutin aika, jotta huolelliselle haastattelulle on aikaa. Jos sinulla on tutkimustuloksia tai hoitokertomuksia, ota ne mukaasi.

Refleksologialla voidaan tasapainottaa tehokkaasti naisen omaa, luontaista hormonitoimintaa. Lapsettomuusongelmien hoito voidaan aloittaa missä tahansa kuukautiskierron vaiheessa, tulokset näkyvät joskus jo ensimmäisten käyntien jälkeen. Yleensä hoitoja jatketaan vähintään kolmen kuukauden ajan viikon/kahden viikon välein. Vyöhykkeitä käsitellään öljyn kera jalkateristä, sääristä, käsistä ja korvista. Hoidossa käytetään hieronnan ja painelun lisäksi vyöhykepuikkoja ja korviin asetettavia painonastoja (eivät mene ihon läpi).

Hormonaalisten ongelmien (kuukautishäiriöt, lapsettomuus) vyöhyketerapiahoidossa on saatu hyviä tuloksia. Vauvantailla saat myös  ravitsemus- ja lisäravinneohjeet. Myös miehen sperman laatuun vaikuttavat tekijät käydään läpi. Erilaiset kipu- ja jännitystilat, aineenvaihdunnan häiriöt, uupumus ja stressi helpottuvat hoidon aikana, ja rentoudut nopeasti.

 

”Kolme kertaa ”huuhaahoitoa” taisi toimia, nimittäin tein tänään positiivisen raskaustestin 🙂
Vyöhyketerapia, suosittelemasi rentoutuskeinot, ensikäynti lapsettomuusklinikalla sekä suosittelemasi tyroksiinilääkitys oli näköjään lyömätön yhdistelmä.
Ilman tieteellisiä todisteita uskon, että vyöhyketerapiahoidoilla oli
osansa tässä (vaikken luteaalivaiheen pitenemistä ehtinytkään huomata,
kun tulikin jo plussa testiin), iso kiitos siis! Jospa kaikki menisi
hyvin siihen asti, että päästään vauvantain synnytysvalmennukseen :)”

Nainen, ongelmana lapsettomuus ja lyhyt luteaalivaihe, raskaus kolmannen hoidon jälkeen

Varaa aika

 

Vyöhyketerapia ja raskaus

Koko kehon vyöhyketerapiaa voi tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hoitoja voi ottaa kerran kuussa alusta alkaen, kun raskaus on edennyt normaalisti, loppuvaiheessa raskautta jopa kerran viikossa. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa miellyttävässä hoitotuolissa, lämpöisen peiton alla.

Vyöhyketerapiassa liitoskivut, selkäsärky, ummetus ja turvotukset helpottuvat. Myös alkuraskauden pahoinvointiin voi saada apua. Hoito rentouttaa äitiä ja on sitä kautta hyväksi myös kehittyvälle lapsellesi – saat oikeastaan kaksi hoitoa yhden hinnalla! Jos sinulla on pre-eklampsia tai kohonnut verenpaine, en suosittele hoitoa. Muut raskauden aikaiset komplikaatiot eivät ole este hoidolle.

Vyöhyketerapia on lempeä keino käynnistellä synnytystä, kun laskettu aika on jo ohitettu. Stimuloimalla kehon eri vyöhykkeitä saadaan usein aikaan supistuksia, jotka käynnistävät synnytyksen, mikäli vauva on jo valmis. Vaikutusta voidaan tehostaa korva-akupunktiolla.
Varaa aika

Rentoutushoidot raskausaikaan ja synnyttäneille

Uusi ihana palvelu- sopiva äitienpäivälahja rakkaimmalle!

Vauvantain rentoutushoito yhdistää hemmottelevan kehohoidon, aromaterapian tuoksut sekä äänirentoutuksen! Voit valita itsellesi sopivan tuoksuöljyn- sitruunaisen Tyyni Ilo-sekoituksen, aitoa Marokon ruusua sisältävän Traumaöljyn tai neutraalintuoksuisen Hoitoöljyn. Hoidon aikana käsitellään pää, selkä ja jalat. Hoito sopii lasta toivoville, raskaana oleville ja jo synnyttäneille. Öljyt ovat turvallisia odottajille, ne on valmistettu yksinoikeudella Vauvantaille, puhtaimmista luomuraaka-aineista Tampereen Pispalassa.

Varaa aikasi heti kalenterista, tai tilaa lahjakortti info at vauvantai.fi.
Varaa aika