Parisuhde ja seksuaalisuus Solmussa?

 

Solmuja parisuhteessa® -parineuvontakurssi on kahdeksan tapaamiskerran mittainen prosessi, jossa käytetään Parisuhdekeskus Katajassa kehitettyä toimintamallia.

Paraskin parisuhde voi mennä solmuun. Täyttymättömät toiveet, kuulematta jääneet pyynnöt, lausumattomat kiitokset ja ontuva kommunikaatio saattavat kuormittaa tilannetta niin, että kaipaatte apua tilanteen ratkaisemiseen.

 

 

Solmu-parineuvonta on lempeä, mutta tehokas keino kohdata parisuhteen ongelmat. Tapaamme kahdeksan kertaa, ja yksi käyntikerta kestää noin kaksi tuntia. Kurssilla käytetään toiminnallisia menetelmiä- ei pelkkää puhumista. Kurssi on ratkaisukeskeinen, eli voimavarat keskitetään juuri siihen, kuinka teidän parisuhteenne voisi toimia mahdollisimman hyvin. Haluan auttaa teitä löytämään juuri omannäköisenne parisuhteen, seksuaalisuuden ja nautinnollisen kehollisuuden. Kurssilla ei tehdä läheisyysharjoituksia, mutta halutessanne ohjaan ne kotitehtävinä. Kurssin hintaan kuuluu kirjallinen itseopiskelumateriaali käyntien välille.

Teen maksuttoman arvioinnin teille sopivimmista menetelmistä sähköpostitse! Lähetä minulle viesti tai soita numeroon 045 257 90 77, niin lähetän teille haastattelulomakkeet. Niiden perusteella voimme miettiä, miten olisi parasta edetä.

 

Solmu-parisuhdeneuvonnan hinta on 1200€ (sis.alv 24%)

HINTA SISÄLTÄÄ:

  • esitietolomakkeet

  • 8 Solmuneuvontakertaa (kesto 1,5 – 2h/tapaaminen)

  • sähköpostiohjaus

  • Solmu Parisuhteessa-kirjan ja työkirjan
  • halutessanne lisätehtäviä kotiin

  • tarvittavat puhelut

  • Tarvittaessa voitte ostaa lisäkäynnin hintaan 120€

 

Parisuhdeneuvonta tapahtuu vastaanotollani tai SKYPE:n välityksellä. Kotikäynneistä veloitetaan matkakulut ajan mukaan.