Mini-valmennus Zoomissa 22.3. klo 17.30-19.00

19.90

Osasto:

Kuvaus

Meneekö sormi suuhun synnytystä suunnitellessa?

Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen.

Vauvantain valmennus on puolisoiden suosikki- opit, mitä voit synnytyksessä tehdä, kuinka kannattelet ja tuet synnyttäjää! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi.

Opitte yhdessä ne keinot, jolla voitte viettää aikaa turvallisesti kotona, ja lähteä sairaalaan vasta synnytyksen ollessa kunnossa käynnissä. Saat ohjeet siihen, miten nykyisten rajoitustenkin aikana voit kokea jatkuvaa yhteyttä puolisoosi.

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten synnytyksessä tekemäsi valinnat vaikuttavat vauvaasi ja saat keinoja parhaiden valintojen tekemiseen.

Valmennus toteutetaan Zoomissa etänä. Osallistumista varten sinulla on oltava Zoom-applikaatio puhelimessasi tai voit osallistua myös tietokoneen välityksellä.

Comments are closed.