Synnytysvalmennus 3 Tampere 26.11. klo 10-15

207.00

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Vauvantain supersuosittu synnytysvalmennus ryhmässä, Tampereen Fiilis Fitnessillä!

Tervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen- koe rauhallinen synnytys, voimaantunut äiti ja osallistuva puoliso!   

Mukaan pääsee rajoitettu määrä osallistujia. Näin jokaiselle ehditään ohjata akupainannat, synnytysasennot ja hengitystekniikat yksilöllisesti! Pidämme mukavasti taukoja, joten ehdit syödä, juoda ja venytellä välissä.

Ryhmävalmennus on viiden tunnin kokonaisuus, jossa huomioidaan niin vanhempien, kuin vauvankin tarpeet.

Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen.

Vauvantain valmennus on puolisoiden suosikki- opit, mitä voit synnytyksessä tehdä, kuinka kannattelet ja tuet synnyttäjää! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi. Opitte yhdessä ne keinot, jolla voitte viettää aikaa turvallisesti kotona, ja lähteä sairaalaan vasta synnytyksen ollessa kunnossa käynnissä. Saat ohjeet siihen, miten nykyisten rajoitustenkin aikana voit kokea jatkuvaa yhteyttä puolisoosi.

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten synnytyksessä tekemäsi valinnat vaikuttavat vauvaasi ja saat keinoja parhaiden valintojen tekemiseen.

Saat valmennuksesta itsellesi laadukkat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää todella paljon tietoa vanhemmille/tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja sen jälkeen.

Ohjeita:
Aika: 26.11.2022. klo 10-15
Paikka: Fiilis Fitness, Kalevantie 7 C, 3. kerros (paina ovisummeria)

Valmennus on TUOKSUTON, joten ethän käytä hajuvesiä tai hajustettuja kosmetiikkatuotteita valmennuspäivänä. Laita päälle mukavat vaatteet, joissa alaselän saa paljaaksi akupainantaa varten. Ota mukaan myös oma tyyny. Istumme ilmapatjoilla, tilassa on kaikille jumppapalloja. Gluteeniton, vegaaninen tee- ja kahvitarjoilu kuuluu hintaan. Pidämme kunnon ruokatauon, voit ottaa mukaan eväitä (jääkaappi ja mikro löytyy) tai käydä lähiseudun ravintoloissa syömässä.

Mikäli vauva syntyy ennen valmennusta, peruutus on maksuton. Muissa tapauksissa peruutuksen voi tehdä vain lääkärintodistuksella. Muuten ilmoittautuminen on sitova. Mikäli tulevissa valmennuksissa on tilaa, paikan voi siirtää sinne.

Mikäli rajoitukset tai karanteenimääräykset niin vaativat, valmennus siirtyy Zoomiin samana ajankohtana. Jos valmennusta joudutaan siirtämään sen vuoksi, että lähden hoitamaan synnytystä, se pidetään valmennusta seuraavana viikonloppuna.

Autan mielelläni kaikissa kysymyksissä! Soita tai laita viestiä:
silja.seppanen@vauvantai.fi
p. 045 257 90 77

Comments are closed.