Synnytysvalmennus Zoomissa 18.4. klo 10-15

130.00

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Vauvantain supersuosittu synnytysvalmennus nyt Zoomin kautta!

Tervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen- koe rauhallinen synnytys, voimaantunut äiti ja osallistuva puoliso!   

 

Tämä livevalmennus järjestetään Zoomin kautta kotisohville! Mukaan pääsee rajoitettu määrä osallistujia. Näin jokaiselle ehditään ohjata akupainannat, synnytysasennot ja hengitystekniikat yksilöllisesti! Pidämme mukavasti taukoja, joten ehdit syödä, juoda ja venytellä välissä.

Ryhmävalmennus on viiden tunnin kokonaisuus, jossa huomioidaan niin vanhempien, kuin vauvankin tarpeet.

Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen.

Vauvantain valmennus on puolisoiden suosikki- opit, mitä voit synnytyksessä tehdä, kuinka kannattelet ja tuet synnyttäjää! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi. Opitte yhdessä ne keinot, jolla voitte viettää aikaa turvallisesti kotona, ja lähteä sairaalaan vasta synnytyksen ollessa kunnossa käynnissä. Saat ohjeet siihen, miten nykyisten rajoitustenkin aikana voit kokea jatkuvaa yhteyttä puolisoosi.

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät, miten synnytyksessä tekemäsi valinnat vaikuttavat vauvaasi ja saat keinoja parhaiden valintojen tekemiseen.

Saat valmennuksesta itsellesi postitse laadukkat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää todella paljon tietoa vanhemmille/tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja sen jälkeen.

Valmennusta varten sinulla on oltava Zoom-applikaatio puhelimessasi tai voit osallistua myös tietokoneen välityksellä. Saat postitse valmennusmateriaalin kotiisi (saattaa tulla myös valmennuksen jälkeen postin toiminnasta riippuen). Voit lähettää Chatin kautta henkilökohtaisia kysmyksiä, joihin vastaan sähköpostilla sinulle valmennuksen jälkeen.

 

Comments are closed.